Tryk på billederne for at se for at se dem i større version

 

 

  Rejsebrev Juli 2016

Lars og Freja har været alene på båden i Toulouse indtil den 23. juli, mens Jytte har været 10 dage hjemme i Danmark hos vores søn, svigerdatter og børnebørn og derefter 13 dage på Island sammen med en gammel arbejdskollega.

 

Vi bliver i Toulouse indtil den 29. juli og sejlede ud af Canal du Midi og ind på Canal Garonne. Denne dag skete der flere uheldige ting.

 

Da vi skulle ud af Canal du Midi, sejlede vi gennem en bro ind i et stort bassin, hvorefter vi skulle dreje 90 grader og ind i en anden port og ud på Canal Garonne. Der var så meget strøm, at vi sejlede sidelæns og ramlede med stor kraft lige ind i en stenkant ved broen og fik en stor bule på båden forneden ved udstødningsrøret, som bliver svært at rette ud og lave pæn igen. Det var lidt øv, og vi var faktisk blevet advaret af et dansk par, som havde lavet det samme nummer, men blev reddet af deres fendere.

 

Efter en times sejlads fik vi noget i skruen, som havde en mærkelig lyd. Lars måtte i vandet og dykke ned under båden til skruen. Han skar bl.a. resterne af en paraply fri af skruen, før vi kunne sejle videre.

 

Vi havde 35 grader og bagende sol, så Jytte blev meget solskoldet. Av av

 

Vi stoppede for en overnatning i St.-Jory, hvor vi gik op i byen og fik en drink. Næste dag opdagede Lars, at han havde mistet sine solbriller med styrke i.

 

Fra St-Jory sejlede vi til Montech, hvor vi lå i 4 dage, En af aftenerne var vi til fest ved canalen, hvor vi spiste muslinger, pomfritter, kage og et glas rosevin for i alt 6 Euro, og så var der levende musik for de ”gamle”.