Tryk på billederne for at se en større version

 

 

   Rejsebrev Juni 2016

Vi lå i Homps på canal du Midi en uge, hvor vi igen mødte et dansk par der var på vej mod Bordeaux

 

Vi havde bestilt plads i Toulouse fra den 29. juni og en måned frem, mens Jytte skulle til Danmark og på Island.

Vi havde en god tur og sejlede nogle korte ture om formiddagen og lå i flere byer på vejen dertil.

 

Den 3. juni sejlede vi mod Carcassonne med en enkel overligger i Trebes. Vi lå i Carcassonne i 10 dage og nød byen. Her fik igen hilst på Benny og Joy, som vi mødte i Narbonne, og de var på en mindre sejltur op af Canal du Midi. De sejlede en uge før vi tog afsted, men aftalte at se længere oppe.

 

Vi mødte os det det danske par der sejlede i båden Anna the brave fra København, som havde overvintret på deres båd i Beaucaire.

 

Efter 10 dage sejlede vi mod Castelnaudary med overliggere i Villesèquelande, Bram og ved la Perruque slusen. I Bram blev vi inviteret over til Preben og Lise på Anna the Brave til vin. De lå og ventede på ny batterier til deres båd. De ville også til Bordeaux, så dem vil vi nok møde flere gange undervejs.

 

I Castelnaudary lå vi i en uge, og sørme om ikke Benny og Joy også lå de. Freja og deres hund Mutti fungerer godt sammen, og der var gensynsglæde.

 

Der var musikfestival i den uge vi lå der, så der var underholdning både på havnen og forskellige steder i byen.

 

Vi fik også besøg af vores norske venner fra Capestang. Per og Reidun med deres hund Dino, som kom tidlig om formiddagen og blev til frokosten. Det var meget hyggeligt.

 

Vi sejlede fra Castelnaudary den 24. juni, og ligger os ind i Port Lauragais i et par dage. Havnen er fin, men der var 14 km til det nærmeste indkøbssted.

Derfra sejlede vi videre til Gardouch, Montgiscard og lagde os ind lige syd for Toulouse langs kanalbredden og næste dag ankom vi til Toulouse, som aftalt den 29. juni

.

I Toulouse ankom Preben og Lise og var der i nogle dage. Vi blev inviteret over på deres båd til en hyggelig middag, og aftalte at næste gang vi mødtes skulle Lars kokkerere en god middag til dem.