Tryk på billederne for at se en større version

 

 

  Rejsebrev Maj 2016

Efter 2 uger i Capestang tog vi afsted mod Narbonne den 7. maj. Vi havde en overnatning på Canal de Jonction i Salleles d’Aude og derfra videre af Canal Robine til Narbonne.

 

I Narbonne mødte vi et dansk ægtepar som havde boet på deres båd i 7 år i Narbonne.

 

Næste dag tog vi til Port la Nouvelle tæt på Middelhavet. Det var en flot tur derned, men selve byen var kedelig, og havnen var kun til småbåde, fiskerbåde og store fragtbåde, så vi lå udenfor havnen.

 

Vi besluttede at sejle lidt tilbage på kanalen og lagde os ind bag en sluse ved en nationalpark på en ø i søen. Det var et meget stille og smukt sted med masser af fugleliv.

Næste dag tog vi en 7 km vandretur ind i parken hver for sig, da vi ikke måtte have hund med. Lars så et par dyr, og jeg var mest interesseret i plantelivet. Over middag tog vi tilbage til Narbonne og lå midt inde i byen i gæstehavnen.

 

Vi lå i Narbonne i 1 uge. Her mødte vi Benny og Joy med deres lille hund. De havde haft fast plads i Narbonne i 7 år, og de havde også en båd i København, som de boede på, når de var i Danmark.

 

Den 26. maj tog vi videre op til Canal du Midi og lå i La Somail en nat og videre til Homps, hvor vi lå nogle dage, inden vi tog afsted igen.